PSD Giurgiu. Paul Stănescu: Și eu am nemulțumirile mele, dar ...

Paul Stănescu
Paul Stănescu

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, prezent, joi, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a filialei Giurgiu, a transmis un mesaj de unitate pentru partid în aceste momente de tensiune.

"Consider foarte important la acest moment să rămânem uniţi, să avem majoritate parlamentară, să avem guvern până în 2020 pentru că e cel mai important lucru să lăsăm la o parte toate frustrările sau supărările pe care la un moment dat le putem avea, pentru că, dacă mă întrebaţi pe mine, şi eu am nemulţumirile mele ca oricare din sală, dar trebuie să lăsăm totul deoparte pentru că asta e ţinta noastră principală, a noastră, a tuturor, pentru a duce la capăt programul de guvernare pe care niciun partid, împreună cu colegii noştri de la ALDE, nu l-a avut în 28 de ani", a declarat Paul Stănescu.

Senatorul Niculae Bădălău a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al filialei PSD Giurgiu rămasă vacantă după demisia lui Marian Minea, preşedintele Consiliului Judeţean. Acesta a candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al filialei. 

Vezi și: PSD Giurgiu, alegeri. Niels Schnecker: Cu ce scop este acolo Codrin Ștefănescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel