PSD Giurgiu. Paul Stănescu: Și eu am nemulțumirile mele, dar ...

Denisa Zamfir / 13 sep 2018 / 21:37 Salveaza PDF Comentarii
Paul Stănescu
Descriere foto: Paul Stănescu

Vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, prezent, joi, la Conferinţa Judeţeană de alegeri a filialei Giurgiu, a transmis un mesaj de unitate pentru partid în aceste momente de tensiune.

"Consider foarte important la acest moment să rămânem uniţi, să avem majoritate parlamentară, să avem guvern până în 2020 pentru că e cel mai important lucru să lăsăm la o parte toate frustrările sau supărările pe care la un moment dat le putem avea, pentru că, dacă mă întrebaţi pe mine, şi eu am nemulţumirile mele ca oricare din sală, dar trebuie să lăsăm totul deoparte pentru că asta e ţinta noastră principală, a noastră, a tuturor, pentru a duce la capăt programul de guvernare pe care niciun partid, împreună cu colegii noştri de la ALDE, nu l-a avut în 28 de ani", a declarat Paul Stănescu.

Senatorul Niculae Bădălău a fost singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al filialei PSD Giurgiu rămasă vacantă după demisia lui Marian Minea, preşedintele Consiliului Judeţean. Acesta a candidat pentru funcţia de preşedinte executiv al filialei. 

Vezi și: PSD Giurgiu, alegeri. Niels Schnecker: Cu ce scop este acolo Codrin Ștefănescu


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25