Remaniere Guvern. Chirieac: ”Nu poate fi nimeni mulțumit”

Remanierea Guvernului Dăncilă este unul dintre subiectele fierbinți pe scena politică din România, în aceste zile.

Cât de importantă sau de necesară este această această remaniere guvernementală, a explicat analistul politic Bogdan Chirieac:

”Unii dintre ei vor fi schimbați, alții vor fi salvați de liderii PSD locali. În final, însă... ce vrea poporul! Am văzut că majoritatea românilor încă nu au o părere dezastruoasă despre PSD. Asta înseamnă că lumea e mulțumită cu pensii, cu salarii etc. Ceea ce este catastrofal rămas în urmă este, categoric, infrastructura. Aici nu poate fi nimeni mulțumit de infrastructura din România. Dar lumea e, în general, nemulțumită în țara noastră și, cinstit vorbind, are și motive”, a explicat analistul.

”În același timp mai spun un lucru: administrația, pe actuala legislație, n-are cum să funcționeze, pentru că orice gest pe care îl faci poate fi interpretat drept abuz în serviciu. Deci, administrația este cumva îndreptățită să blocheze proiectele. Iar plecarea din administrație nu este o soluție, mai ales pentru cei cu vechime, deoarece este mult mai dificilă adaptarea la privat”, a mai explicat analistul Bogdan Chirieac.

Conform informațiilor din partid, la această oră, prim ministrul Viorica Dăncilă este în plină evaluare a miniștrilor cabinetului său, urmând să facă sau nu propuneri pentru remaniere.

Vezi și: Remaniere Guvern Dăncilă. Bădălău: Unde, când și cum

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel