Remaniere Guvern. Chirieac: ”Nu poate fi nimeni mulțumit”

Descriere foto:

Remanierea Guvernului Dăncilă este unul dintre subiectele fierbinți pe scena politică din România, în aceste zile.

Cât de importantă sau de necesară este această această remaniere guvernementală, a explicat analistul politic Bogdan Chirieac:

”Unii dintre ei vor fi schimbați, alții vor fi salvați de liderii PSD locali. În final, însă... ce vrea poporul! Am văzut că majoritatea românilor încă nu au o părere dezastruoasă despre PSD. Asta înseamnă că lumea e mulțumită cu pensii, cu salarii etc. Ceea ce este catastrofal rămas în urmă este, categoric, infrastructura. Aici nu poate fi nimeni mulțumit de infrastructura din România. Dar lumea e, în general, nemulțumită în țara noastră și, cinstit vorbind, are și motive”, a explicat analistul.

”În același timp mai spun un lucru: administrația, pe actuala legislație, n-are cum să funcționeze, pentru că orice gest pe care îl faci poate fi interpretat drept abuz în serviciu. Deci, administrația este cumva îndreptățită să blocheze proiectele. Iar plecarea din administrație nu este o soluție, mai ales pentru cei cu vechime, deoarece este mult mai dificilă adaptarea la privat”, a mai explicat analistul Bogdan Chirieac.

Conform informațiilor din partid, la această oră, prim ministrul Viorica Dăncilă este în plină evaluare a miniștrilor cabinetului său, urmând să facă sau nu propuneri pentru remaniere.

Vezi și: Remaniere Guvern Dăncilă. Bădălău: Unde, când și cum

 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25