Relaxarea restricțiilor din Germania, sub semnul întrebării. A 5-a zi de creștere a infecțiilor

Numărul de infecții zilnice cu coronavirus din Germania a crescut pentru a cincea zi consecutivă, după ce guvernul a relaxat măsurile de restricție.

Numărul de infecții zilnice cu coronavirus din Germania a crescut pentru a cincea zi consecutivă, după ce guvernul a relaxat măsurile de restricție, conform Daily Mail.

Răspunsul german la epidemie, care a inclus testarea în masă, a fost lăudat de toate organizațiile de sănătate din lume. Joi, cancelarul Angela Merkel a anunțat că țara va începe să redeschidă spațiile sociale, precum muzeele și grădinile zoologice, iar comunitățile religioase vor putea susține slujbe din nou.

Rata infecțiilor a crescut constant

Din 26 aprilie, rata infecțiilor din Germania a fost într-o creștere constantă, iar în ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.639 de contaminări, numărul total ajungând la 160.758, conform Institutului Robert Koch.

Morțile din Germania au ajuns ieri la 6.288, iar astăzi au crescut cu aproape 200, până la 6.481. Creșterea aceasta au forțat cancelarul să anunțe că ar putea fi nevoie de reîntoarcerea la măsurile de restricție.

După ce a anunțat relaxarea, ea a spus: „Trebuie să muncim pentru a ne asigura că numărul de infecții noi scade. Dacă curba începe să devină din nou abruptă, trebuie să avem un sistem de alarmă pentru a observa din timp și pentru a putea reacționa".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel