EXCLUSIV  Relațiile de amor ale Mariei Tănase. Stejărel Olaru, discuție în premieră: A vândut TOT ce avea și a plecat după el

Istoricul Stejărel Olaru a lansat o carte despre Maria Tănase în care cititorul poate găsi multe amănunte inedite din vața celebrei înterprete de folclor.

Unele dintre cele mai vânate amănunte despre Maria Tănase sunt cele legate de relațiile sale sentimentale.

Maria Tănase a fost o femeie care a iubit mult” a dezvăluit în premieră Stejărel Olaru, într-un interviu pentru DC News.

”Ea a avut mulți iubiți, cei mai mulți dintre ei celebri, cum ar fi miniștri, politicieni, diplomați, jurnaliști, ofițeri de informații”, a mai precizat istoricul.

Ea nu a fost elitistă. A cântat pentru toată lumea. Ea a cântat și pentru elite și pentru cei care își permiteau să meargă la un restaurant, a cântat și pentru răniți, și pentru soldați, și pentru oameni amărâți. Din acest punct de vedere, Maria Tănase a fost extrem de generoasă” spune istoricul despre marea noastră interpretă.

”Ar fi putut fi foarte bogată dacă ar fi strâns bani. Ea dăruia foarte mult, cheltuia foarte mult, iar după instalarea comunismului a câștigat din ce în ce mai puțin, ba chiar a murit săracă”, a mai povestit Stejărel Olaru.

În America, Maria Tănase a avut un iubit, un om extrem de bogat și influent, dar nu a vrut să părăsească România. ”L-a cunoscut la o masă organizată de Armand Călinescu, când era prim ministru. S-a îndrăgostit de ea. Maria Tănase a vândut tot ce avea și a plecat după el. A ajuns doar în Italia și după trei săptămâni s-a întors acasă” spune istoricul.

Amănunte extrem de interesante despre viața ascunsă a Mariei Tănase puteți afla din interviul de mai jos:

VIDEO

Citește și: Maria Tănase, arestată pentru spionaj. Stejărel Olaru, dezvăluiri despre "recrutare"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel