Reguli la birou după 15 mai. Dan Tudorache: Solicitaţi aceste lucruri

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, vine cu un set de recomandări pentru cei care îşi reiau activitatea la birou, după 15 mai. 

"Te întorci la serviciu? Iată unele măsuri utile pe care le poți sugera angajatorului tău:

- Să numească un “epidemiolog”. Poate fi chiar reprezentantul lucrătorilor cu sănătatea și securitatea muncii (SSM-ul) sau o persoană care are minime cunoștințe medicale și despre COVID-19. Este cel care va răspunde de implementarea măsurilor de protecție.

- Să existe un termometru (termoscaner dacă este cazul) cu care 'epidemiologul' să verifice toate persoanele care intră în sediul firmei. “Epidemiologul” să fie instruit cum să interpreteze rezultatele și ce măsuri să ia.

- Să existe (și să se aplice) un regulament de protecție, afișat în locuri cu vizibilitate maximă. Acesta include măsuri de: distanțare fizică, igienă respiratorie (eticheta de tuse), igienă a mâinilor, comportament în pauze. Trebuie să cereți angajatorilor să vă furnizeze mănuși și măști, dar și să instaleze dozatoare de săpun și dezinfectant. 'Epidemiologul' trebuie să se asigure că acestea sunt folosite (corect) de toți cei prezenți în sediul firmei. Eventual să facă un instructaj, dacă și de câte ori este cazul.

- Să facă săptămânal dezinfecția totală a sediului", transmite primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel