Regina Marii Britanii, apariție fantastică după interviul acordat de Meghan și Harry. I-a făcut pe toți să râdă. ”Părea să se distreze”

sursă foto: captură video eveniment științific/ Sky News
sursă foto: captură video eveniment științific/ Sky News

Regina Elisabeta a II-a a avut prima ieșire publică după interviul acordat de Meghan Markle și Harry, o apariție a Majestății Sale care a luat prin surprindere pe toată lumea. 

Apariția Reginei Marii Britanii a avut loc miercuri, la o zi după ce Familia Regală britanică a fost nevoită să transmită o reacție față de afirmațiile făcute de Harry și Meghan, arată Sky News. 

Regina a râs și i-a făcut să râdă și pe ceilalți. Într-un apel video, Regina s-a alăturat experților și elevilor la un eveniment ce a marcat Săptămâna Britanică a Științei. A fost prima apariție după difuzarea interviului realizat de Oprah Winfrey cu ducele și ducesa de Sussex. 

Regina s-a distrat după interviul acordat de Meghan și Harry

Corespondentul Sky News la Casa Regală, Rhiannon Mills, a afirmat, despre apariția Reginei, că ”în timp ce încă digeram ce a avut de spus, Majestatea Sa părea să se distreze învățând despre ultima misiune pe Marte.” El a mai spus despre Regina Elisabeta a II-a că ”părea să aibă o dispoziție fantastică”.  ”Este pentru prima oară când o vedem de la acel interviu și nu a existat niciun semn de încordare” a mai spus Rhiannon Mills, care a remarcat că Regina s-a confruntat cu multe probleme de-a lungul celor 69 de ani de domnie și că această ultimă supărare nu o va distrage de la munca ei. 

Regina i-a făcut pe toți să râdă

Evenimentul științific a arătat imagini de la ultima misiune pe Marte, precum și rachete realizate de elevi în clase. În timpul evenimentului video online, Regina Marii Britanii a fost întrebată despre întâlnirea cu cosmonautul rus Yuri Gagarin în 1961, la scurt timp după ce el a devenit primul om care a ajuns în spațiu. Când a fost întrebată cum a fost el, Regina i-a făcut pe toți să râdă cu răspunsul: ”rus”. Majestatea Sa a mai spus că Yuri Gagarin nu vorbea engleză, dar a adăugat: ”A fost foarte interesant să-l cunosc și, cum a fost primul (n.r. în spațiu), a fost deosebit de fascinant”. 

”Ea trăiește istorie”

Dr. Maggie Aderin-Pocock, om ce știință și co-prezentator la BBC, a afirmat că nu i-a venit să creadă răspunsul Reginei, când, întrebată cum a fost Yuri Gagarin, aceasta a răspuns ”rus”, adăugând că "Are un simț al umorului minunat și te face să-ți dai seama, dat fiind faptul că el a murit în 1968, de cât timp este monarhul nostru. De fapt, ea trăiește istorie.". 

VIDEO AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel