Regina Letizia, surprinsă la o decernare de premii. O profesoară purta o rochie IDENTICĂ cu a ei. Cum a reacționat

Regina Letizia, surprinsă la o decernare de premii. O profesoară purta o rochie IDENTICĂ cu a ei. Cum a reacționat / Foto: Captură video Pro Tv
Regina Letizia, surprinsă la o decernare de premii. O profesoară purta o rochie IDENTICĂ cu a ei. Cum a reacționat / Foto: Captură video Pro Tv

Regina Letizia și o profesoară purtau rochii identice la o decernare de premii.

Întâmplare inedită în Spania, la decernarea premiilor fundaţiei Reginei Letizia. Deși știm deja cum reacționează majoritatea femeilor atunci când la un eveniment observă că o altă femeie poartă o rochie identică, astfel de incidente pot apărea și în cazul reginelor.

Maiestatea sa, Regina Letizia a avut parte de o surpriză de proporţii atunci când una dintre persoanele laureate, o profesoară de drept, a venit îmbrăcată într-o rochie exact ca a ei, transmite Pro Tv. Cum a reacționat regina? Mai întâi, cele două femei s-au oprit una în fața celeilalte pentru o clipă, suficient cât să-şi arunce o privire critică, apoi au izbucnit în râs şi s-au îmbrăţişat. Este o dovadă clară că Regina Letizia nu a fost deranjată de această întâmplare și că ambele femei au trecut cu bine peste momentul neaşteptat. Ceremonia de decernare a continuat în mod normal, fără ca cineva să acorde prea multă importanță acestei coincidențe vestimentare. Ea a continuat să înmâneze celelalte premii cu zâmbetul pe buze.

Regina Letizia, apariție care a atras atenția presei internaționale

Regina Letizia a Spaniei a atras atenția întregii prese internaționale, cu apariția sa, și în anul 2015, la o gală a premiilor pentru jurnalism, organizată în clădirea Parlamentului de la Madrid.  

Ceea ce a atras atenția atunci la soția regelui Felipe al VI-lea al Spaniei a fost în principal ținuta pentru care a optat la eveniment. La ieșirea din Palatul Senado, regina Letizia, în vârstă de 43 de ani, a purtat o rochie albă, despre care mulți au spus că este prea scurtă pentru statutul ei. Subiect de discuție a fost și faptul că regina Letizia părea extrem de slabă. În ciuda zvonurilor de la acea vreme potrivit cărora avea ceva probleme de sănătate, Letizia a părut extrem de veselă la eveniment.

Regina Letizia, care oficial deține titlurile de Alteța Sa Regală Prințesă de Asturia, Prințesă de Viana, Prințesă de Girona, Ducesă de Montblanc, Contesă de Cervera și Doamnă de Balaguer, înainte de căsătoria cu regele Felipe al VI-lea, a fost jurnalistă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel