Regina Elisabeta a II-a, mesaj pentru întreaga familie regală înainte de Crăciunul de la Sandringham

Regina Elisabeta a II-a / Foto Pixabay
Regina Elisabeta a II-a / Foto Pixabay

Regina Elisabeta a II-a se pregăteşte de primul Crăciun la Sandringham fără prinţul Philip. 

Cu toate astea, ea a transmis deja familiei că se simte bine şi că îi aşteaptă pe toţi la Sandringham pentru a sărbători Crăciunul împreună. 

Printre oaspeţi se vor număra prinţul Charles şi soţia sa Camilla, prinţul William, Kate Middleton şi cei trei copii ai lor, dar şi prinţul Edward, prinţesa Anne şi prinţesa Eugenie, împreună cu partenerii şi copiii lor. 

"La fel ca în multe alte familii, aceasta va fi prima dată când Maiestatea Sa va putea strânge toate familia la un loc după o lungă perioadă în care au stat la distanţă, din cauza pandemiei", transmite Daily Mail. 

Nu e primul eveniment în familie la care participă 

 

Regina a participat recent şi la botezul copiiilor nepoatelor ei, prinţesa Eugenie şi Zara Tindall. Regina, în vârstă de 95 de ani, a spus că „niciunul dintre noi nu poate încetini trecerea timpului”, în cadrul unui discurs rostit de Contele de Wessex, după ce monarhul nu s-a adresat Adunării Naționale a Bisericii Angliei pentru prima dată în timpul domniei ei de 69 de ani.

Tot ea le-a spus curtenilor că va fi prezentă când nepoatele ei, Prințesa Eugenie, în vârstă de 31 de ani, și Zara Tindall, în vârstă de 40 de ani, își botează fiii, fiind fotografiată în drum spre ceremonia de la Windsor.

A existat inițial un moment de confuzie, când oaspeții au început să sosească la capelă, rapoartele sugerând că Regina ar putea rata evenimentul, deoarece încă se recupera în urma entorsei suferite. VEZI CONTINUAREA AICI

Mâncarea Reginei, radiografiată înainte de servire 

Un bucătar chef al Casei Regale britanice a scos la iveală secrete din interiorul familiei și despre ceea ce mănâncă Regina Elisabeta. 

Graham Tinsley, chef-ul care a gătit pentru Majestatea Sa de nenumărate ori, a dezvăluit că trebuia să radiografieze preparatele Reginei Elisabeta, înainte de a-i fi servite la cinele de stat.

Cheful irlandez a făcut uimitoarea declaraţie în timpul unui interviu oferit celor de la revista Hello! săptămâna aceasta.

Mai mult, acesta susţine că măsurile de securitate sunt foarte stricte când vine vorba de întrunirile Suveranei cu alte personalităţi de cel mai înalt rang.

"Dacă preparam mâncarea doar pentru familia regală, nu simţeam atât de puternic protocolul de securitate. Lucrurile se schimbau, însă, atunci când erau prezenţi la masă preşedinţi de stat, atunci măsurile erau extrem de stricte. Dacă asiguram mâncarea pentru un banchet la care erau prezenţi preşedinţi de ţară, toată lumea din echipă trebuia să ne întâlnim la un sediu de poliţie, de unde eram preluaţi cu motocicleta şi duşi la castel", a dezvăluit Graham Tinsley.  VEZI ŞTIREA COMPLETĂ AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel