Regina Elisabeta a II-a, apariție de senzație la inaugurarea liniei de metrou ce-i poartă numele - VIDEO

Regina Elisabeta a II-a, apariție de senzație la inaugurarea liniei de metrou ce-i poartă numele  / Foto: Facebook The Royal Family
Regina Elisabeta a II-a, apariție de senzație la inaugurarea liniei de metrou ce-i poartă numele / Foto: Facebook The Royal Family

Regina Elisabeta a II-a a inaugurat linia de metrou ce-i poartă numele.

Regina Elisabeta a II-a a făcut o vizită surpriză la Gara Paddington pentru a vedea linia de metrou ce-i poartă numele. Transport for London (TfL) a anunțat că proiectul Crossrail se va deschide publicului pe 24 mai, dar astăzi a fost inaugurat de regină.

Înainte de deschidere, regina Marii Britanii, în vârstă de 96 de ani, a mers cu fiul ei cel mic, Contele de Wessex, pentru vizita oficială. Cel mai longeviv suveran al Marii Britanii a făcut această vizită cu două săptămâni înainte jubileul de platină, atunci când va sărbători 70 de ani ca monarh, scrie BBC.

O purtătoare de cuvânt a Palatului Buckingham a declarat: „Într-o evoluție fericită, Majestatea Sa Regina participă la evenimentul de astăzi pentru a marca finalizarea liniei Elizabeth. „Majestatea Sa a fost la curent cu evoluția lucrărilor și organizatorii au fost informați cu privire la posibilitatea ca ea să participe” conform sursei citate. 

Regina a făcut vineri o excursie la Windsor Horse Show, iar duminică a fost invitata de onoare la extravaganța ecvestră A Gallop Through History de lângă Windsor, primul eveniment major al festivităților Jubileului. Vizita de marți este prima deplasare a reginei în afara zonei Windsor, de când a participat la slujba comemorativă a Ducelui de Edinburgh în Westminster Abbey, în urmă cu șapte săptămâni.

Regina Elisabeta a II-a, zâmbitoare și plină de viață


Îmbrăcată în galben strălucitor, ea a sosit aproape de orele amiezii, pășind cu grijă dintr-un lift transparent, în timp ce ținea un baston. Regina și Prințul Edward au fost întâmpinați de prim-ministrul Boris Johnson, primarul Londrei Sadiq Khan și comisarul TfL Andy Byford. Ei s-au întâlnit cu personalul care a muncit la acest proiect și cu cei care vor conduce calea ferată, inclusiv mecanici de tren, personal de gară și ucenici.

Reginei i s-a dat, de asemenea, un card Oyster și i s-a arătat cum să-l folosească la un automat de bilete. Dezvăluind o placă care afirmă că a „deschis oficial” linia Elizabeth, numită în onoarea ei, monarhul a petrecut 10 minute în gară înainte de a pleca, escortată de Prințul Edward.

După aceea, Johnson a spus: „Suntem cu toții incredibil de emoționați și recunoscători Majestății Sale pentru că a venit să deschidă astăzi linia Elizabeth. A fost fantastic să o văd”.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel