Regina Elisabeta a II-a, absentă de la o ceremonie. Panică în Regat

[] []

28 iun 2018 / 14:56
Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Regina Elisabeta a II-a nu a putut asista joi la un eveniment oficial prevăzut cu mult timp înainte din cauze unei stări de indispoziţie, a anunţat Palatul Buckingham într-un comunicat citat de AFP. 

Suverana britanică în vârstă de 92 de ani urma să asiste la o ceremonie religioasă oficiată la catedrala Saint Paul, cu prilejul comemorării a 200 de ani a Ordinului Saint Michel şi Saint George. 

"Regina nu se simte bine azi şi a decis să nu asiste la această ceremonie", notează palatul subliniind că suverana britanică va fi înlocuită de ducele de Kent. 

Elisabeta a II-a lipseşte rareori de la evenimente oficiale, ultima oară fiind la sfârşitul anului 2016 când o răceală severă a împiedicat-o să participe la slujba de Crăciun. 

A început să-și delege fiul și nepoții 

Regina onorează în fiecare an sute de angajamente, însă ea a decis să-şi restrângă participările delegând patronajul organizaţiilor caritabile fiului său, prinţul Charles şi nepoţilor ei, William şi Harry, care o reprezintă tot mai des la evenimentele oficiale. 

Soţul reginei, prinţul Philip în vârstă de 97 de ani, a decis anul trecut să se retragă complet de la astfel de evenimente. 

În primăvară, Elisabeta a II-a a fost supusă unei operaţii de cataractă. 


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23