Regina Elisabeta, intervenție INCREDIBILĂ pentru criminalul EROU pe London Bridge. Ce se întâmplă cu el

Regina Marii Britanii a intervenit pentru criminalul care a fost numit erou după ce a oprit un atentat pe London Bridge. 

Un criminal condamnat care a ajutat la contracararea unui atac pe London Bridge ar putea fi eliberat condiționat cu 10 luni mai devreme, scrie BBC News.  Steven Gallant, în vârstă de 42 de ani, a fost închis pentru 17 ani, din 2005, pentru uciderea unui fost pompier. 

El a fost eliberat într-o zi pentru a participa la un eveniment de reabilitare a prizonierilor, când l-a confruntat pe Usman Khan, un tânăr de 28 de ani care a început să înjunghie oameni pe London Bridge în noiembrie 2019.

Intervenția Familiei Regale 

Un purtător de cuvânt al Ministerului Justiției a spus: „Domnul cancelar i-a acordat lui Steven Gallant o prerogativă regală a îndurării, reducându-și perioada de detenție cu 10 luni, ca recunoaștere a acțiunilor sale curajoase excepționale”.

Deși comisia care va evalua eliberarea condiționată nu este obligată să țină cont de solicitarea Familiei Regale care a cerut clemență, este puțin probabil ca cineva să se împotrivească. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel