Regina Ana, pomenită la trei ani de la deces. Familia Regală participă la slujbă

Alexandru Ichim / 26 iul 2019 / 13:23 Salveaza PDF Comentarii

O slujbă de pomenire a Reginei Ana a României, la împlinirea a trei ani de la moarte, va avea loc joi, 1 august, în municipiul Lugoj.

Potrivit unui comunicat al Biroului de Presă al Casei Majestăţii Sale Custodelui Coroanei, la slujbă vor participa Custodele Coroanei Margareta şi principele Radu.

Sfânta Liturghie va fi oficiată de părintele Daniel Pozsonyi, la ora 12,00, la Biserica Parohială Romano-Catolică "Preasfânta Treime" din Lugoj (strada Bucegi, nr.4), precizează sursa citată.

Regina Ana a decedat pe 1 august 2016, la spitalul din oraşul Morges, în Elveţia, şi a fost înmormântată la Noua Catedrală Arhiepiscopală şi Regală din Curtea de Argeş pe 13 august 2016.

Au fost primele funeralii regale din România după anul 1938, în cele trei zile de ceremonii funerare, România şi Republica Moldova declarând doliu naţional.

 
 
 
Vezi această postare pe Instagram

Majestatea Sa Margareta Custodele Coroanei și Alteța Sa Regală Principele Radu vor participa joi, 1 august 2019, în municipiul Lugoj, la Sfânta Liturghie pentru sufletul Reginei Ana a României, la împlinirea a trei ani de la trecerea sa la Domnul. Slujba va fi oficiată de părintele Daniel Pozsonyi, la ora 12, la Biserica Parohială Romano-Catolică “Preasfânta Treime” din Lugoj (strada Bucegi, nr.4). Regina Ana a închis ochii în ziua de 1 august 2016, la spitalul din orașul Morges, în Elveția, și a fost înmormântată la Noua Catedrală Arhiepiscopală și Regală din Curtea de Argeș, pe 13 august 2016. Au fost primele funeralii regale din România după anul 1938. În cele trei zile de ceremonii funerare, România și Republica Moldova au declarat doliu național. Toți cei care doresc să ia parte la Sânta Liturghie pentru sufletul Reginei Ana a României sunt bineveniți. #reginaana  #familiaregalaaromaniei #romaniaregala #margaretacustodelecoroanei #majestateasamargareta #principeleradu #parohiacatolicalugoj #romania #lugoj #casaregala #royal #romanianroyalfamily #bisericaromanocatolica

O postare distribuită de Familia Regală a României (@familiaregalaaromaniei) peIul 25, 2019 la 9:52 PDT

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26