Regele romilor, Dan Stănescu, acuzat de producerea unui accident

dan stanescu
dan stanescu

Un accident rutier produs pe DN 65 Piteşti - Craiova, în Albota, a fost motivul pentru care Dan Stănescu, supranumit regele romilor de pretutindeni, a ajuns, miercuri, la Poliţie, acesta fiind acuzat că a frânat intenţionat în faţa unei maşini în care erau trei persoane, iar apoi a părăsit locul accidentului.

Cei trei pasageri din mașina lovită de către Stănescu, de etnie romă și ei, susțin că Dan Stănescu ar fi produs intenționat accidentul pentru a se răzbuna pe ei, întrucât familia lor refuză să plătească o taxă de protecţie casei regale din Costeşti, , acesta fiind un mod de a a se răzbuna și de a  ”șicana” pe cei care nu se supun, informează Mediafax.

Unul dintre pasagerii autoturismului lovit de Stănescu a declarat: "De două luni tot vrea să-i cotizăm bani. E dator, e dator vândut şi vrea să-i dăm noi bani. El a provocat accidentul, regele Dan, e dator vândut şi cere bani de la noi în fiecare lună. Acum a provocat accidentul acesta şi nu a oprit, a fugit, iar aseară a mai provocat un accident la Piteşti şi tot aşa a fugit ca să nu dea declaraţii, deoarece nu ştie carte, vreau să văd şi eu cum vine cu mine să dea declaraţii, dar nu vine, că nu ştie carte".

Atenți la ceea ce se întâmplă în trafic, polițiștii de la Poliția rutieră l-au oprit pe Dan Stănescu la intrare în oraşul Costeşti şi l-au condus la sediul Poliţiei pentru declaraţii, deși ulterior acesta a declarat că s-a prezentat din proprie iniţiativă la oamenii legii.

"A fost un accident uşor, m-au lovit în spate cu maşina nişte puşti. Nu ştiu dacă este o răzbunare, eu nu am luat-o ca pe o răzbunare, eu am luat-o ca pe un accident uşor care trebuie declarat în 24 de ore. Trebuie păstrată distanţa faţă de cel din faţă, dacă nu, cel din spate trebuie să plătească. E un conflict cu câţiva romi din Costeşti care îi ţin partea presdintelui Consiliului Judeţean Argeş, Constantin Nicolescu, pe care vreau eu să-l dau în judecată, iar ei nu vor. Sunt patru oameni care nu mă vor, nu se face primăvară pentru patru oameni, dacă nu mă vor, să-şi aleagă alt rege. La Băsescu au ieşit atâţia în stradă şi nu s-a întîmplat nimic", a declarat regele romilor de pretutindeni, Dan Stănescu.

În urma declarațiilor luate de la ce implicați în accident, poliţiştii au deschis un dosar în această cauză și investighează în continuare pentru a identifica un martor care a văzut ceea ce s-a întâmplat în realitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel