Regele Mihai, interviu la Antena 3. Lămuriri făcute de Marilena Rotaru

Mihai Gâdea a prezentat, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza zilei", de la Antena 3, un interviu realizat de jurnalista Marilena Rotaru cu Regele Mihai I, în august 1994.

Ulterior, au apărut controverse, mulți arătându-și nemulțumirea vizavi de faptul că Antena 3 a difuzat interviul document cu Regele Mihai. Ziarista Marilena Rotaru a făcut câteva precizări cu privire la ediția de joi a emisiunii "Sinteza Zilei".

"Tuturor celor care și-au exprimat indignarea, furia, ura și tot ce-au mai avut în dotare față de difuzarea astăseară la Antena 3 ( Sinteza Zilei) a interviului cu Majestatea Sa Regele Mihai, le ofer această informație:

Nu este un interviu dat de Regele Mihai Antenei 3. Deși ar fi putut s-o facă fiind Regele tuturor românilor. Este interviul pe care i l-am solicitat și am avut onoarea de a mi-l fi dat în august 1994 la Versoix, când se împlineau 50 de ani de la actul de la 23 August. Un interviu, ca și altele făcute pe cont propriu, pentru care am toate drepturile. Antena 3 este singurul post de televiziune care mi-a solicitat acest interviu ( de cinci luni nu mai am acces la TVR1 și la ORA REGELUI) și am acceptat pentru că mi se pare important ca acum, când se împlinesc 70 de ani de la acele evenimente, să auzim cuvântul Regelui. Am considerat că aveți dreptul să știți aceste lucruri ca să puteți butona liniștiți tot ce vă doriți", a scris Marilena Rotaru pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel