Regele Mihai. Casa Regală, detalii despre starea de sănătate

Ema Apostu / 24 aug 2017 / 09:04 Salveaza PDF Comentarii
Regele Mihai 1
Regele Mihai 1

 Regele Mihai este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată şi într-o stare de spirit bună, informează site-ul romaniaregala.ro. 

"Astăzi, Alteţa Sa Regală Principesa Elena încheie o vizită de câteva zile în Elveţia, unde a stat alături de tatăl său, Majestatea Sa Regele Mihai, la reşedinţa privată. (...) Regele este într-o stare de sănătate fragilă, dar echilibrată. Majestatea Sa este într-o stare de spirit bună", informează sursa citată. 

Regele Mihai se află, în continuare, "sub o atentă supraveghere a medicilor". 

"Majestatea Sa continuă să stea zilnic sub o atentă supraveghere a medicilor, a unui personal medical de diverse specialităţi, precum şi în prezenţa unor devotaţi membri ai personalului Casei Majestăţii Sale, detaşaţi în Elveţia. La reşedinţa privată continuă să fie zilnic două maici ortodoxe, detaşate prin bunăvoinţa ierarhilor Bisericii Ortodoxe Române", mai informează romaniaregala.ro. 

Regele Mihai a fost externat în martie 2016 dintr-o clinică din Lausanne, într-o stare generală stabilă, necesitând tratament şi recuperare de lungă durată şi atentă supraveghere. Potrivit Biroului de presă al Regelui Mihai I, diagnosticele puse de echipa medicală au fost carcinom epidermoid metastazant şi leucemie cronică. 

[citeste si]

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28