"Regele asfaltului" din Piteşti, căutat în dosarul evaziunii din Strehaia

perchezitii
perchezitii

Cătălin Spătaru, "regele asfaltului" din Piteşti, este căutat de poliţie în dosarul pentru care DIICOT a făcut duminică cele peste 30 de percheziţii în palatele din Strehaia şi în alte locuinţe din Hunedoara, Timişoara, Cluj şi Arges. Dosarul vizează o grupare specializată în săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune, evaziune fiscală şi spălare de bani în valoare de 20 dce milioane de euro, relatează România TV.

Cătălin Spătaru este căutat la această oră de poliţişti pentru a fi interogat în legătură cu afacerile ilegale desfăşurate de către cele 34 persoane implicate în cazul evaziunii fiscale de 20 milioane de euro. Spătaru este cunoscut în judeţul Argeş pentru contractele de asfaltare pe care le derulează.

Firma lui Spătaru, "General Trust", derulează afaceri nu doar în Argeş, contracte pentru asfaltări primind şi în judeţele Vâlcea, Dâmboviţa, Olt şi Dolj. Ultimul contract cu statul obţinut de Spătaru este asfaltarea unor drumuri la Topoloveni, în valoare de 17.000.000 lei.

Spătaru este finul şefului IPJ Argeş. Deocamdată, poliţia nu i-a dat de urmă, omul de afaceri dispărând de acum două zile.

34 de suspecţi au fost ridicaţi duminică dimineaţa într-o acţiune a DIICOT şi a Brigăzii de Crimă Organizată a Poliţiei, ce vizează o fraudă de 20 de milioane de euro. Cele mai multe persoane au fost ridicate din palatele romilor din Strehaia. Printre suspecţi se numără şi un fost şef în Garda Financiară.

Citește și: Evaziune fiscală de 20 de milioane de euro. Se fac percheziții în 5 județe

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel