Refugiată din Ucraina, decedată după ce a trecut granița în Republica Moldova

Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels

O femeie de 63 de ani, refugiată din Ucraina, a murit după ce a trecut granița în Republica Moldova și a acuzat stări de rău.

Ministerul Sănătății din Republica Moldova a anunțat decesul unei femei în vârstă de 63 de ani, refugiată din Ucraina. Femeia a parcurs mai bine de 50 de ore și, când a ajuns la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe, i s-a făcut rău, pierzându-și cunoștința.

În ciuda eforturilor medicilor moldoveni, a fost constatat decesul.

Într-o postare pe pagina oficială de Facebook, reprezentanții Ministerului Sănătății din Republica Moldova au anunțat că: „Astăzi, o femeie originară din orașul Herson, Ucraina, în vârstă de 63 de ani a decedat pe teritoriul Republicii Moldova. Femeia a parcurs mai bine de 50 de ore, iar ajunsă la punctul de trecere a frontierei Palanca-Maiaki-Udobnoe i s-a făcut rău, pierzându-și cunoștința.

A intervenit de urgență personalul medical al Inspectoratului General al Poliției de Frontieră, ulterior a fost antrenat echipajul SMURD, după care o ambulanță specializată a preluat-o pentru transportare la spital.

Cu regret, toate măsurile de resuscitare, inițiate fără întârziere de medici și continuate pe ambulanță nu s-au soldat cu succes. Pacienta a decedat, preliminar din cauza unui sindrom coronarian acut.

Exprimăm condoleanțe familiei”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel