Reformiștii: Privatizarea CFR Marfă, o imensă fraudă. Ce solicită

reformistii
reformistii

Reformiștii atacă USL din cauza privatizării CFR Marfă prin intermediul blogului eurodeputatei PDL, Monica Macovei. Susțin că este o fraudă imensă și au două solicitări care ar avea ca scop salvarea buzunarelor oamenilor și al statului. 

În comunicatul de presa, publicat pe blogul Monicăi Macovei este lansată ideea că privatizarea CFR Marfă "se transformă într-o imensă fraudă". Este precizat că gestiunea dezastruoasă a dus la datorii de 400 de milioane de euro, "șterse" de Guvern după depunerea ofertelor de privatizare, două la număr, din partea a două firme românești. Datoriile s-au convertit în acțiuni. "CFR Marfă devine, prin aceasta, o companie apetisantă, fără datorii, fără o grea moștenire. Din păcate, termenul de depunere a ofertelor de privatizare se încheiase, astfel că lupta se va da acum doar între cei doi competitori, favorizați de decizia guvernului Ponta", se precizează în comunicat.

Solicitări în urma fraudei în pregătire

Este o "fraudă în pregătire" ce are ca rezultat păgubirea buzunarelor oamenilor și ale statului, se mai precizează în comunicat. Prin urmare reformiștii, reprezentați de Ionuț Popescu, Monica Macovei, Sever Voinescu, Adrian Papahagi, Cristian Preda, Teodor Baconschi, solicită ca procedura de privatizare a CFR Marfp să fie reluată de la zero, în urma ștergerii datoriilor și ca procurorul General să declanșeze investigații împotriva celor care au făcut această manevră cu scopul de a păgubi bugetul public.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel