Urmărește emisiunea live


Reflectoare aprinse și covor roșu la Gala Absolvenților UNATC 2014

Absolvenții UNATC 2014 vă invită să fiți, timp de 12 zile, martorii începutului lor de drum artistic.

În perioada 18-29 iunie, Facultatea de Teatru a Universităţii Naţionale de Artă Teatrală şi Cinematografică „I.L. Caragiale" vă invită la Gala Absolvenţilor UNATC – Licență.

Timp de 12 zile, la Palatul Național al Copiilor (Bulevardul Tineretului, nr. 8-10), reflectoarele vor sta aprinse, iar în lumina lor îi veți putea vedea pe tinerii actori, regizori, păpușari, marionetiști, scenografi, coregrafi, teatrologi. Secția de Actorie prezintă zece producții, pe textele unor importanți autori din dramaturgia românească și universală: de la Mihail Sebastian la Luigi Pirandello, de la Tudor Mușatescu la Neil Simon.

Publicul de orice vârstă este invitat să fie martorul începutului de drum artistic al absolvenților UNATC - Licență, urmărind colaborarea dintre studenții regizori și absolvenții secției de scenografie, prin șase montări care surprind crezurile unei generații curajoase, ce adresează întrebări lumii și societății, în căutarea unui alt fel de teatru.

De asemenea, spectatorii vor avea ocazia să se întâlnească și cu exercițiile surprinzătoare ale coregrafilor de mâine, dar și să urmărească o poveste, pentru copii de toate vârstele, realizată de studenții secției Păpuși-Marionete.

Evenimentul este organizat de studenţii anului I Master și ai anului I Licență din Departamentul Studii Teatrale, iar accesul la spectacolele din cadrul Galei Absolvenților UNATC este gratuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel