Referendum. Teofan: Vom duce crucea grea a consecințelor

Mitropolitul Moldovei şi Bucovinei, ÎPS Teofan nu a ratat momentul de a vorbi despre referendum la slujba de duminică, ziua celebrării Sfintei Parascheva.

ÎPS Teofan a simțit nevoia să vorbească despre rezultatul referendumului în timpul slujbei ținute duminică, la Iași, acolo unde aproape 120.000 de persoane au venit să se închine la racla Sfintei Parascheva.

„Prezenţa dumneavoastră aici ne ajută să trecem peste rana şi durerea pe care am avut-o cu o săptămână în urmă, când nu au venit toţi pe care îi aşteptam să mărturisească că nu poate exista căsătorie decât între un bărbat şi o femeie.

Prezenţa de astăzi e ca un balsam peste rană, durere şi tristeţe, şi mă folosesc de această ocazie pentru a mulţumi tuturor celor care au înţeles săptămâna trecută că e bine să mărturisească valorile de nezdruncinat ale familiei, iar celor care nu au fost la vot ne cerem iertare noi, oamenii bisericii, că poate cuvântul nostru nu a fost atât de convingător şi astfel au ascultat alte voci care i-au dus şi pe alte tărâmuri. Dar acum vom duce şi unii, şi alţii, crucea cea grea a consecinţelor care au dus la nevalidarea referendumului închinat familiei", a spus IPS Teofan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel