EXCLUSIV  Referendum pentru familie. Ce se va întâmpla după 7 octombrie - video

Rodica Mitu / 28 sep 2018 / 15:24 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie. Vlad Viski, directorul executiv al Asociației MozaiQ, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a explicat ce se va întâmpla după data de 7 octombrie.

Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”. Indiferent de rezultatul referendumului, Vlad Viski a spus că problemele nu vor dispărea din societatea românească, fiind important să vorbim despre ele, într-un context în care nu toți cetățenii au oportunități egale.

„Ce se întâmplă după 7 octombrie? Vom continua să vorbim despre noi. Persoanele LGBT nu vor dispărea din societate, la fel cum nu vor dispărea nici aliații noaștri, care vor sprijini cauze. Cred că e momentul să ne solidarizăm și cu femeile, grupurile de femei, să atragem atenția asupra violenței domestice, problemei discriminării romilor în România, problemelor de inegalitate socială, care încă există. E important să vorbim despre problemele sociale ale României, problemele reale, care, de fapt, creează acest context în care nu toți cetățenii au oportunități egale”, a declarat, la DCNews, Vlad Viski.

 

Declarațiile complete, mai jos:


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.22