EXCLUSIV  Referendum pentru familie. Ce se va întâmpla după 7 octombrie - video

Referendumul privind redefinirea familiei va avea loc pe 6 şi 7 octombrie. Vlad Viski, directorul executiv al Asociației MozaiQ, în cadrul unui interviu acordat DCNews, a explicat ce se va întâmpla după data de 7 octombrie.

Întrebarea care le va fi adresată cetăţenilor şi la care aceştia trebuie să răspundă cu 'da' sau 'nu' va fi: „Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?”. Indiferent de rezultatul referendumului, Vlad Viski a spus că problemele nu vor dispărea din societatea românească, fiind important să vorbim despre ele, într-un context în care nu toți cetățenii au oportunități egale.

„Ce se întâmplă după 7 octombrie? Vom continua să vorbim despre noi. Persoanele LGBT nu vor dispărea din societate, la fel cum nu vor dispărea nici aliații noaștri, care vor sprijini cauze. Cred că e momentul să ne solidarizăm și cu femeile, grupurile de femei, să atragem atenția asupra violenței domestice, problemei discriminării romilor în România, problemelor de inegalitate socială, care încă există. E important să vorbim despre problemele sociale ale României, problemele reale, care, de fapt, creează acest context în care nu toți cetățenii au oportunități egale”, a declarat, la DCNews, Vlad Viski.

Declarațiile complete, mai jos:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel