Referendum Justiție. Vasilescu: Așteptăm ca Iohannis să fie bărbat hotărât

Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES
Lia Olguța Vasilescu FOTO AGERPRES

Purtătorul de cuvânt al PSD, Olguţa Vasilescu, a vorbit despre ceea ce așteaptă partidul de la Klaus Iohannis în ceea ce privește referendumul pe justiție.

Olguța Vasilescu a declarat miercuri că PSD aşteaptă ca preşedintele Klaus Iohannis să fie "bărbat hotărât" şi să prezinte întrebarea pentru referendumul pe justiţie, ea subliniind că deocamdată această temă de dezbatere este "parazitară" şi social-democraţii nu au ce comenta.

"Nu s-a discutat absolut nimic în partid. Eu zic să-l lăsăm pe preşedinte să şadă şi să cugete liniştit, aşa cum cugetă dumnealui de fiecare dată. Nu avem ce să comentăm deocamdată, pentru că e aşa cum a spus, aproape hotărât, aşteptăm să fie în sfârşit bărbat hotărât, să vină să spună care este întrebarea pentru acest referendum şi abia atunci vom comenta. Deocamdată, nu avem ce să comentăm, pentru că e lansată în spaţiul public încă o temă parazitară de dezbatere şi atât", a afirmat Vasilescu la Parlament.

Întrebată dacă PSD va fi afectat de acest referendum, Vasilescu a spus: "Absolut deloc. De ce ne-ar încurca?"

Ea a adăugat că este foarte bine să fie o prezenţă mare la vot. "Am făcut focus-grupuri, am făcut sondaje pe nehotărâţi, chiar ne dorim o prezenţă mare la vot. (...) 'Aproape părere' a PSD nu există, noi avem păreri clare întotdeauna", a spus Vasilescu.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat marţi că este aproape hotărât să convoace referendum naţional pe 26 mai, odată cu alegerile europarlamentare.

Vezi și: Corlățean, nimicitor cu Iohannis: E o datorie morală s-o spun

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel