Corlățean, nimicitor cu Iohannis: E o datorie morală s-o spun

Titus Corlățean
Titus Corlățean

Senatorul PSD Titus Corlăţean, membru al delegaţiei României la APCE, a reacționat după cele mai recente atacuri lansate de Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis a spus că la referendumul pentru redefinirea familiei românii le-au dat „o lecție imensă" celor care au promovat „un mesaj intolerant".

”Cei care au promovat referendumul nu au fost toleranți. Dar românii au dat o lecție imensă acestor infatuați care au promovat ura și, așa cum se spune popular, i-au tratat cu flit. Românii au fost mult deasupra acelei părți a clasei politice care a promovat agresiv și cu un mesaj intolerant acel referendum”, a zis Klaus Iohannis.

Corlățean, reacție

Titus Corlățean a spus că președintele României a dorit să lovească în PSD, dar de fapt i-a atacat pe românii care cred în familie.

”Voi spune un lucru important. E o datorie morală pentru mine. Klaus Iohannis a folosit niște termeni extrem de jignitori în plan personal față de cei care ar fi inițiat și susținut referendumul pentru căsătoria dintre un bărbat și o familie. El a încercat să lovească în plan politic, dar de fapt a atacat trei milioane de oameni din România. Inițiativa a fost civică, nu politică! Noi am susținut ceea ce trei milioane de oameni au cerut. I-am lăsat pe oameni să vină la referendum. A fost foarte jignitor la adresa multor milioane de români”, a zis Titus Corlățean la Antena 3, în emisiunea lui Mihai Gâdea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel