EXCLUSIV  Referendum Iohannis: ÎNTREBAREA îți aduce un sejur de Paște la un hotel de 4 stele

DC News te premiază. Tot ce trebuie să faci este să scrii, în rubrica de comentarii a acestui articol, întrebarea care crezi că va fi pusă la referendumul lui Klaus Iohannis.  

Dă like paginii oficiale a site-ului DC News.ro și articolului. Cel care postează varianta cea mai apropiată de textul pe care îl va anunța președintele câștigă un sejur de Paște la Hotelul Roman Plaza Gourmet Spa (4 stele) din municipiul Roman, județul Neamț.

(w670)

(w670)

Selecția va fi făcută de redactorii site-ului. În cazul în care sunt mai multe răspunsuri asemănătoare, câștigătorul va fi tras la sorți prin sistemul random.org. Comentariul trebuie postat până în momentul în care președintele/președinția anunță întrebarea oficială la referendum.

Nu uitați: pentru a participa la concursul nostru folosiți rubrica de comentarii din josul paginii. De asemenea, vă invităm să dați LIKE acestui articol, dar și pe pagina noastră oficială. Așadar: care credeți că va fi întrebarea de la referendumul lui Klaus Iohannis?

[citeste si]

Klaus Iohannis a declarat marți, 14 februarie, că în zilele următoare va anunța data la care se va organiza referendumul pe care l-a inițiat pe tema luptei anticorupție.

Plenul Parlamentului a avizat favorabil solicitarea președintelui privind inițierea unui referendum național cu privire la continuarea luptei împotriva corupției și asigurarea integrității funcției publice. Decizia a fost luată cu unanimitate de voturi.

Klaus Iohannis le-a transmis pe 24 ianuarie președinților celor două Camere ale Parlamentului o scrisoare prin care anunța că a declanșat procedura privind organizarea unui referendum național cu privire la continuarea luptei împotriva corupției și asigurarea integrității funcției publice. Parlamentul a avut termen 20 de zile pentru a da un aviz acestei solicitări. Avizul este consultativ.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel