Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Referendum, întrebare Iohannis. Orban: Pot să ghicesc eu?

Ludovic Orban, liderul PNL, a făcut o declarație scurtă pentru DCNews, în contextul referendumului anunțat de Klaus Iohannis, pe 26 mai.

"Nu pot să vă răspund eu la întrebarea asta. Președintele a anunţat că va avea consultări cu societatea civilă, asociaţiile de magistrați, probabil şi cu partidele. Probabil, după consultările astea, se va hotărî. Nu pot să vă dau eu un răspuns. De unde pot să ghicesc eu? Chiar nu vă pot răspunde", a declarat Ludovic Orban pentru DCNews.

Răspunsul lui Ludovic Orban bine după ce a fost întrebat ce întrebare crede că va pune președintele Klaus Iohannis la referendumul pe justiție din 26 mai. 

PNL îl susține puternic pe Klaus Iohannis la alegerile prezidențiale, dar acest demers nu pare să fie puternic susținut din PNL, potrivit declarațiilor liderilor liberali, care, în alte situații făceau declarații ample cu privire la președinte. 

DCNews te premiază cu 500 de lei. Ce trebuie să faci? Înscrie-te AICI: Referendum 26 mai 2019 Iohannis - ÎNTREBAREA îți aduce un premiu. Participă și tu!

Vezi și: Iohannis, întrebare referendum. Radu Tudor: Mă îngrijorează. O greșeală majoră

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel