EXCLUSIV  Referendum familie. Andon: De ce nu va reuși boicotul. Vedeți cine este în spate

Avocatul Sergiu Andon a făcut o serie de comentarii şi aprecieri legate de referendumul pentru familia tradiţională care va avea loc, peste câteva săptămâni, în România.   

Sergiu Andon a declarat, într-un interviu acordat DC News, că referendumul are şanse să treacă, aceasta datorită unei mobilizări exemplare a bisericii care va acţiona pentru a mobiliza enoriaşii să iasă la vot. Însă, în eventualitatea în care referendumul nu va trece din cauză nu se vor prezenta suficienţi oameni la urne aceasta nu va fi o nenorocire, apreciază Sergiu Andon. 

"Eu nu cred că o să fie boicot pentru că biserica se va implica foarte tare. Să nu uităm că la originea acestei iniţiative cetăţeneşti se află Asociaţia pentru Familie care a cooperat cu Asociaţia pentru ora de religie, două dintre ONG-urile oblăduite de Patriarhia Română. […] Acest demers constitutional are şi o hibă mare. De vreo zece ani se tot vorbeşte de necesitatea revizuirii Constituţiei şi de imperfecţiunile ei. Aşa că marea temă rămâne: nevoia de revizuire a Constituţiei care nu se poate face acum datorită nesincerităţii clasei politice", a declarat Sergiu Andon.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de avocatul Sergiu Andon:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel