EXCLUSIV  Referendum familie. Andon: De ce nu va reuși boicotul. Vedeți cine este în spate

Avocatul Sergiu Andon a făcut o serie de comentarii şi aprecieri legate de referendumul pentru familia tradiţională care va avea loc, peste câteva săptămâni, în România.   

Sergiu Andon a declarat, într-un interviu acordat DC News, că referendumul are şanse să treacă, aceasta datorită unei mobilizări exemplare a bisericii care va acţiona pentru a mobiliza enoriaşii să iasă la vot. Însă, în eventualitatea în care referendumul nu va trece din cauză nu se vor prezenta suficienţi oameni la urne aceasta nu va fi o nenorocire, apreciază Sergiu Andon. 

"Eu nu cred că o să fie boicot pentru că biserica se va implica foarte tare. Să nu uităm că la originea acestei iniţiative cetăţeneşti se află Asociaţia pentru Familie care a cooperat cu Asociaţia pentru ora de religie, două dintre ONG-urile oblăduite de Patriarhia Română. […] Acest demers constitutional are şi o hibă mare. De vreo zece ani se tot vorbeşte de necesitatea revizuirii Constituţiei şi de imperfecţiunile ei. Aşa că marea temă rămâne: nevoia de revizuire a Constituţiei care nu se poate face acum datorită nesincerităţii clasei politice", a declarat Sergiu Andon.

Urmăreşte, aici, declaraţiile făcute de avocatul Sergiu Andon:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel