Referendum familie. Preotul Negoiță, mesaj pentru tinerii care votează prima dată

Scutaru Cristina / 06 oct 2018 / 06:55 Salveaza PDF Comentarii
preot
Descriere foto: preot

Paul Iulius Negoiță a transmis un mesaj pentru tinerii care votează pentru prima dată în contextul în care acest weekend se desfășoară referendumul pentru redefinirea familiei.

”Ce fericiți ar trebui să fie tinerii care votează pentru prima oară. Au șansa unui vot frumos. O șansă unică, poate”, a scris preotul pe Facebook care a precizat că va vota DA încă de la primele ore ale dimineții.

Românii sunt chemaţi să se pronunţe cu 'Da' sau 'Nu' asupra întrebării: "Sunteţi de acord cu Legea de revizuire a Constituţiei României în forma adoptată de Parlament?".

În ţară vor fi organizate 18.662 de secţii de votare, iar în Bucureşti - 1.264. Românii din diaspora vor vota la referendum în 378 secţii de votare. 192 vor fi organizate pe lângă misiunile diplomatice, oficiile consulare şi institutele culturale, iar 186 - în alte locaţii. Cele mai multe secţii de votare vor fi în Italia (58), Spania (48), Republica Moldova (35), Statele Unite ale Americii (32), Marea Britanie (19), Franţa (15), Germania (14).


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27