Referendum familie. Mircea Badea, decizie finală

Bogdan Cotigă / 06 oct 2018 / 18:02 Salveaza PDF Comentarii
Mircea Badea
Descriere foto: Mircea Badea

Realizatorul TV Mircea Badea a anunțat, pe Facebook, cum a procedat la referendumul pentru familie, fiind consecvent cu declarațiile sale din ultima perioadă. 

"Am fost și am dat cu ștampila", a anunțat Mircea Badea motivându-și faptul că a fost la vot doar ca să se opună celor din mișcarea Rezist, care au anunțat că vor susține boicotarea referendumului pentru familie.

Mircea Badea postase anterior și o glumă care ironiza, într-un fel, tema referendumului: "Am fost astăzi într-o excursie cu diriga și ne-a spus să dormim băiat cu fată ca să nu facem vreo prostie..." 

"Nu am nimic cu dumneavoastră"

”La mine un reper important în viață este #rezist, vreau să se tăvălească în chinuri", a declarat Mircea Badea. Acesta a abordat din nou subiectul referendumului pentru familie. „Sunt absolut chitit pe referendum. (...) Mă duc și votez „DA". Dar nu din cauza dumneavoastră (n.r. a cuplurilor LGBT), nu am nimic cu dumneavoastră. Mă duc din cauza lui #rezist și a lui Timmermans (n.r. prim-vicepreşedintele Comisiei Europene). Îmi pare rău că votez împotriva lucrurilor pe care le doriți dumneavoastră. Să nu o luați personal, nu cu dumneavoastră e problema", a spus Mircea Badea.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24