Referendum familie. Hillerin: E o prostie, dar nu îl voi boicota

poza cu caracter descriptiv
poza cu caracter descriptiv

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin analizează oportunitatea referendumului pentru modificarea articolului din Constituție despre definirea familiei.

Hillerin spune că are de gând să voteze la referendum, chiar dacă nu îl consideră necesar în ceea ce privește tema familiei. "Eu nu voi boicota referendumul de pe 7 octombrie. Nu-l voi boicota, deși cred că este o prostie", a scris el pe Facebook.

Trei motive pentru care referendumul este inutil

Jurnalistul enumeră apoi principalele motive pentru care consultarea populației în această problemă este fără sens. "În primul rând, dacă tot cheltuim o grămadă de bani și energie pentru un referendum pentru modificarea Constituției, nu asta este problema care trebuie eliminată din Constituție. În al doilea rând, nu sunt de acord cu transformarea Constituției într-o lege măruntă și foarte amănunțită. Mă rog, chestii de principii de drept. În al treilea rând, chiar mi se pare absurdă limitarea propusă de aceast modificare și transformarea Constituției într-un instrument de consfințire a intromisiunii religiei într-un stat laic.

Votul va arăta un aspect

Hillerin spune că va vota împotriva acestei modificări a Constituției. "Pentru că asta este democrația. Iar dacă e să câștige Coaliția pentru Familie, măcar ne dăm seama unde suntem și cât mai avem de lucru. Dacă mai are rost", a adăugat el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel