EXCLUSIV  Referendum familie. Cătălin Botezatu, decizie privind votul: Am fost dezamăgit

Bogdan Cotigă / 03 oct 2018 / 22:10 Salveaza PDF Comentarii
Cătălin Botezatu
Cătălin Botezatu

Creatorul de modă Cătălin Botezatu a spus, în exclusivitate pentru DC News, că nu va putea merge să voteze la Referendumul pentru redefinirea familiei din motive obiective și că, în orice caz, a fost mereu de părere că dragostea între doi oameni nu se votează.

Creatorul de modă ne-a spus că nu se va afla în țară în zilele Referendumului și că și-a pierdut încrederea că votul său contează. "Nu voi fi în țară la sfârșitul acestei săptămâni. Nu știu dacă m-aș fi dus. Timpul meu este mult mai important. Am crezut la un moment dat, în vot, dar am fost dezamăgit de prea multe ori și nu mai cred. Adică dacă votul meu nu a contat, dacă al celuilalt nu a contat, înseamnă că ceva s-a întâmplat", ne-a spus Botezatu. 

Interese și manipulare

Botezatu ne-a spus că nu are încredere că în spatele acestui Referendum nu se ascund și alte interese.

"De obicei, în spatele acestor lucruri se ascund interese și un vot pe care îl dăm acum va genera ulterior alte legi pe care le doresc unii care au vrut doar să ne manipuleze. În orice caz, am fost mereu de părere că dragostea nu se votează și că doi oameni au voie să își manifeste dragostea, dacă prin acest lucru nu afectează pe nimeni", a mai zis creatorul de modă pentru DC News.


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27