Referendum familie. Act violent, înainte de votare: "Au fost tăiaţi cu lama"

Ema Apostu / 05 oct 2018 / 10:53 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Preşedintele PMP Cluj, Vasile Cristian Lungu, a depus o plângere penală pentru distrugere, reclamând vandalizarea cortului pe care filiala l-a montat în centrul oraşului în vederea susţinerii referendumului care are loc la finalul acestei săptămâni.

Potrivit unei postări pe Facebook pe care senatorul clujean a făcut-o joi seară, pereţii cortului au fost tăiaţi cu lama.

"Cortul de campanie al PMP Cluj, care afişează mesaje de susţinere a Referendumului pentru Familie a fost vandalizat. Pereţii cortului au fost tăiaţi cu lama pe partea stângă, iar peretele de pe partea dreaptă a fost distrus în totalitate. În această dimineaţă am depus la IPJ CLUJ - Secţia 1 Poliţie o plângere penală pentru distrugere", se arată în postare.

Aceeaşi sursă precizează că senatorul a anunţat că PMP va înlocui cortul de fiecare dată când va fi distrus şi va face plângere penală, de asemenea, de fiecare dată.

"Celor care au făcut un asemenea gest de intimidare, le comunic următoarele: 1. Mă duc la Referendumul pentru Familia Tradiţională sâmbătă dimineaţă la ora 7,00. 2. Îmi iau toţi prietenii cu mine la referendum pentru a atinge cvorumul necesar de 6 milioane de persoane", se mai arată în postare.

Depunerea plângerii penale a fost confirmată de către reprezentanţii IPJ Cluj, care au precizat că poliţiştii fac cercetări privind identificarea autorului.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.24