Referendum familie. Act violent, înainte de votare: "Au fost tăiaţi cu lama"

Preşedintele PMP Cluj, Vasile Cristian Lungu, a depus o plângere penală pentru distrugere, reclamând vandalizarea cortului pe care filiala l-a montat în centrul oraşului în vederea susţinerii referendumului care are loc la finalul acestei săptămâni.

Potrivit unei postări pe Facebook pe care senatorul clujean a făcut-o joi seară, pereţii cortului au fost tăiaţi cu lama.

"Cortul de campanie al PMP Cluj, care afişează mesaje de susţinere a Referendumului pentru Familie a fost vandalizat. Pereţii cortului au fost tăiaţi cu lama pe partea stângă, iar peretele de pe partea dreaptă a fost distrus în totalitate. În această dimineaţă am depus la IPJ CLUJ - Secţia 1 Poliţie o plângere penală pentru distrugere", se arată în postare.

Aceeaşi sursă precizează că senatorul a anunţat că PMP va înlocui cortul de fiecare dată când va fi distrus şi va face plângere penală, de asemenea, de fiecare dată.

"Celor care au făcut un asemenea gest de intimidare, le comunic următoarele: 1. Mă duc la Referendumul pentru Familia Tradiţională sâmbătă dimineaţă la ora 7,00. 2. Îmi iau toţi prietenii cu mine la referendum pentru a atinge cvorumul necesar de 6 milioane de persoane", se mai arată în postare.

Depunerea plângerii penale a fost confirmată de către reprezentanţii IPJ Cluj, care au precizat că poliţiştii fac cercetări privind identificarea autorului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel