Referendum familia tradițională. Miting de susținere

SURSA FOTO: http://www.ziaruldinmuscel.ro/
SURSA FOTO: http://www.ziaruldinmuscel.ro/

Câteva zeci de persoane au participat, sâmbătă, la un miting al organizaţiei Noua Dreaptă, de susţinere a familiei tradiţionale, organizat în Piaţa Avram Iancu din Cluj-Napoca. 

Participanţii au purtat bannere cu mesaje de tipul: 'Pentru familia tradiţională', 'Clujul nu este Sodoma', 'Marşul Normalităţii pentru familia întemeiată pe căsătoria dintre un bărbat şi o femeie'. 

În timpul manifestaţiei, o tânără care a participat în aceeaşi zi la marşul 'Cluj Pride' al comunităţii LGBT şi care ulterior a fost prezentă în Piaţa Avram Iancu a fost ridicată de către jandarmi. Tânăra, care purta un tricou alb cu mesajul 'spunedrept', a întrerupt discursurile celor care vorbeau la marşul Noii Drepte, spunând că marşul LGBT nu a fost unul obscen. 

Organizatorii mitingului Noii Drepte le-au cerut jandarmilor s-o îndepărteze pe tânără pentru că este provocatoare. Aceasta s-a opus, dar a fost luată pe sus de către jandarmi şi dusă într-o autospecială, iar apoi la poliţie, pentru identificare. 

'S-a dat acolo (nr - la mitingul LGBT) un mesaj de pace. Nu este normal ca o comunitate să se ridice împotriva celeilalte. Eu sunt pentru dialog. Am vrut dialog', a spus tânăra. 

Şeful Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca, Sebastian Cliţan, a spus că tânăra a fost condusă la poliţie pentru cercetări privind tulburarea desfăşurării normale a unei manifestări publice. 

Peste 500 de persoane au participat, sâmbătă, la un marş al comunităţii LGBT, intitulat 'Cluj Pride', organizat la Cluj-Napoca. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel