EXCLUSIV  Referendum 26 mai 2019. Valter Cojman, singurul român care a nimerit întrebările lui Iohannis. Mesaj pentru preşedinte

Iohannis
Iohannis

În perioada 25 martie - 26 aprilie, românii au putut participa la un concurs organizat de DC News: Ghicește întrebarea de la referendum! Câștigătorul a fost Valter COJMAN. Este românul care nimerit întrebările pe care Klaus Iohannis le-a ales pentru referendumul din 26 mai. 

Contactat de DC News, Valter COJMAN a spus cum a reuşit să nimerească întrebările.

"De ani de zile urmăresc viaţa asta politică, socială şi am ajuns să-l cunosc pe Iohannis în ultimul hal. Mă aşteptam să dea întrebările acestea. Nu era ceva ieşit din comun", a spus câştigătorul concursului DC News.

"Nu merg la vot"

Valter COJMAN a ales să nu meargă la vot la alegerile din 26 mai. 

"Nu merg la vot pentru că eu sunt de fapt ProrolExit. M-am săturat de imbecilităţile celor din UE. Am închis mine, industrii, industria alimentară, am închis cam tot din cauza lor. Am distrus chiar şi agricultura la un moment dat din cauza lor, pentru că voiau să aibă piaţa de desfacere în România”, a mai zis Valter COJMAN.

Mesaj pentru Iohannis

"Să-şi dea demisia. Este preşedintele marii dezbinări naţionale şi a războaielor dintre români", este mesajul transmis de Valter Cojman.

Amintim că preşedintele României, Klaus Iohannis, a convocat un referendum pe tema justiţiei care va avea loc pe data de 26 mai şi în cadrul căruia alegătorii români vor fi rugaţi să răspundă cu "DA" sau "NU" la două întrebări: 1. Sunteți de acord cu interzicerea amnistiei și grațierii pentru infracțiuni de corupție? şi 2. Sunteți de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanțelor de urgență în domeniul infracțiunilor, pedepselor și al organizării judiciare și cu extinderea dreptului de a ataca ordonanțele direct la Curtea Constituțională?

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel