Reducerea CAS, amânată de absenteismul senatorilor. Ioan Ghișe uimit: "E ca în bancul ăla cu…"

Reducerea CAS a fost amânată, după ce senatorii, aflați în vacanță, nu s-au mobilizat pentru a fi prezenți la ședința extraordinată a Senatului. Mai mulți senatori prezenți au reacționat. 

Legea retrimisă de preşedinte în Parlament va fi reexaminată în Senat cel mai probabil peste o săptămână. La finalul ședinței Biroului permanent al Senatului, senatorul Ilie Sârbu, liderul grupului parlamentar PSD, a declarat că Senatul se va reuni în ședință extraordinară, luni 25 august, iar Camera Deputaților, marți, 26 august. 

Senator PP-DD, stupefiat

Ioan Iovescu, senator PP-DD de Timiş a declarat, după ce a constatat că sala de plen e goală, că i se pare nefirească decizia Biroului Permanent, manifestându-şi nemulţumirea pentru timpul pe care l-a pierdut pentru a veni în Bucureşti.

"Am venit din Timiş, cu gândul să vin la plen şi am auzit, stupefiat, că Biroul Permanent a decis să nu mai fie plen. Auzisem eu zvonuri că PSD-ul nu şi-ar fi convocat senatorii, dar asta este altă problemă. Noi, senatorii, avem site-ul Senatului şi, dacă vedem că este plen, nu mai aşteptăm să fim sunați de şeful de partid sau altcineva", a spus Iovescu.

Candidat surpriză la Președinție. Amplă campanie de strângere de semnături

"Bănuiam că va fi scandal...

.... eu de la început am spus că CAS-ului ăsta este un motiv de amânare şi de a crea celor din presă un subiect de scandal. Dacă vroiam să îl facă, îl faceau, e doar un circ. De data asta aş fi votat ”pentru”, pentru a nu se mai întâmple nicio amânare, dar mă întreb de ce nu se face? Nu există voinţă politică", a mai spus senatorul PP-DD.

Ioan Ghișe, uimit, spune bancuri comuniste

Senatorul Ioan Ghise, ajuns în sala de plen, le-a transmis jurnaliştilor prezenţi să aibă răbdare, pentru că vor sosi curând şi colegii săi."Aveţi răbdare, şedinţa este programată pentru ora 16.00", a spus Ghişe, care a rămas uimit că între timp, Biroul Permanent a decis convocarea sesiunii extraordinare a Parlamentului pentru săptămâna viitoare.

"Serios? Nu am ştiu. Nu m-a anunţat nimeni. Atunci mergem acasă. E ca în bancul ăla cu Bulă, îl ştiţi? În timpul comunismului, se făcea economie de curent şi a scris la sonerie: Nu sunaţi! Ies eu din când în când. Aşa şi noi, venim din când în când", a declarat Ghişe, după ce a fost informat de jurnalişti că şedinţa de plen s-a amânat, scrie Mediafax

Guvernul vrea ca reducerea CAS să se aplice de la 1 octombrie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel