Rednic: Vor veni jucători noi la Dinamo, trebuie să ne întărim

Fotbal, Liga I
Fotbal, Liga I

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo, Mircea Rednic, instalat în funcţie în urmă cu mai puţin de două săptămâni, a anunţat că va aduce jucători noi pentru că lotul trebuie întărit, precizând că este foarte aproape de realizarea unor transferuri.

'Vor veni şi jucători noi. Şi eu sunt nerăbdător să ajungă. Şi nu e vorba că se lasă mai greu de convins, pentru că acum sunt cei care nu şi-au găsit echipe fie că au ţinut la preţ, fie că nu le-a convenit campionatul. Nu e uşor să aduci jucători buni în România, ţinând cont de condiţii, de salariu. Dar cred că m-am mişcat destul de bine. Sunt foarte aproape (n.r. - de realizarea transferurilor). Şi nu pentru că vreau să dau afară, dar trebuie să ne întărim. În plus trebuie să le dau celor care vin posibilitatea să se acomodeze cu echipa. Am şansa că se va întrerupe campionatul (n.r. - pentru meciurile echipei naţionale) şi am ocazia să îi văd în 2-3 partide amicale. Eu sunt în stare de orice acum, am vorbit şi cu Messi, şi cu Pogba, şi cu Ronaldo... Vorbesc cu oricine. E important să aduc acum 2-3-4-5-6 jucători... glumesc, e cam lungă lista apărută în presă. Dacă îi dau pe toţi afară cine mai joacă?', a spus tehnicianul.

Acesta a ţinut să precizeze că nu a făcut o listă cu jucătorii pe care îi va da afară: 'Numai în presă se vorbeşte de curăţenie în lot. Nu am făcut nicio listă, nu am dat nicio listă. Eu sunt obligat după fiecare meci să fac o analiză şi să văd ce pot să fac. Nici pentru jucători nu e o situaţie plăcută, e ca un fel de test cu meciuri oficiale. Poate şi din cauza asta fac greşelile pe care le-au făcut. Iar eu sunt obligat să dau din mers o şansă şi celorlalţi jucători. Şi la acest meci de la Chiajna vom avea 2-3 nume noi în primul unsprezece pentru că vreau să îi văd. În situaţia în care suntem noi nu mai e loc să dăm încă o şansă şi încă una şi încă una... Ei trebuie să demonstreze că merită să joace la Dinamo'.

Despărțire de francezul Teddy Mezague

Totuşi, Rednic a lăsat să se înţeleagă faptul că Dinamo se va despărţi în cele din urmă de francezul Teddy Mezague, fundaş care a greşit la golul primit de Dinamo în meciul precedent cu Dunărea Călăraşi.

'Şi Mezague va mai primi o şansă, toată lumea va primi o a doua şansă. Mezague a venit şi la Mouscron cam tot în perioada asta în teste. Şi tot nepregătit. E şi vina lui. Nu poţi să ai pretenţia unui salariu mare şi să stai acasă... iar după 2-3 luni vrei să joci. Nu e Teddy ăsta. Eu îl ştiu pe Teddy, dar la Dinamo nu prea e timp. Nu e vina mea, la experienţa lui nu ai voie să faci greşelile alea. Dar au făcut şi alţii în meciurile celelalte. Pentru că Dinamo pe asta a pierdut, pe greşeli individuale, nu au fost greşeli colective', a precizat Rednic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel