Rednic: Cred că este cel mai slab joc de când sunt eu la echipă

Tehnicianul Mircea Rednic a declarat, vineri seară, că Dinamo a făcut cel mai slab joc de când se află sub conducerea sa, în înfrângerea, scor 4-1, cu Astra Giurgiu, în etapa a patra a play-off-ului Ligii I.

"Felicit echipa adversă, merită clar să fie pe prima poziţie. Poate scorul e un pic cam sever, deşi noi nu am făcut un joc foarte bun, chiar şi apărarea, capitolul nostru forte, a fost depăşită la toate duelurile. Cred că este cel mai slab joc de când sunt eu la echipă, pentru că la meciul cu Viitorul am jucat cu zece oameni. Dar cred că este cel mai slab, mai ales din cauza adversarului, Astra a fost o echipă mult mai omogenă. Nu ştiu dacă este cea mai bună din campionat, dar azi a fost mai bună decât noi. Nu am de ce să regret că am ales să jucăm pe Arena Naţională, pentru că astea sunt meciurile adevărate, cu gazon mai bun şi suportreri mai mulţi", a declarat Rednic, într-o conferinţă de presă.

Întrebat dacă Dinamo mai are şanse la titlu, Rednic a răspuns: "Mai sunt şase meciuri, 18 puncte în joc şi orice este posibil, dar nu cum am jucat azi. Dacă jucăm ca azi, pierdem şi primele trei locuri".

Rednic a comentat şi faptul că Marius Şumudică îl vede la echipa naţională: "Antrenez pe Dinamo acum şi negociez prelungirea contractului".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel