Redeschidere săli fitness. Antrenor: Ar fi culmea! Am auzit la Digi 24 următorul lucru

Gabriel Ionică (USR), antrenor, atrage atenția asupra unui element interesant despre redeschiderea sălilor de fitness.

”La DIGI 24 prezentatoarea confundă sălile de fitness cu cârciumele și spune o chestie cel puțin haioasă, unui antrenor care este în direct:
- Când se vor deschide aceste săli de fitness mă gândesc că veți reduce din aparate ca să se reducă numărul de clienți....


De ce spun că a confundat domeniul fitness cu cârciumele. Pentru că la cârciumă, toate mesele sunt la fel și nu contează ce masă elimini dar la sălile de fitness, aparatele sunt specializate pe grupe musculare, tren inferior-tren superior. Ar fi culmea să avem săli doar cu aparate ptr piept, umeri și spate iar altele doar ptr picioare și abdomen. Ar trebui să ai abonament 1 lună la o sală ca să lucrezi trenul superior și a doua lună la altă sală ca să poți lucra și trenul inferior. E absurd evident. Probabil duduia a folosit maxim banda de alergat în viața ei.


Soluția este să limitezi accesul simultan al mai multor persoane, în funcție de spațiul disponibil, pentru a păstra distanța fizică recomandată de medicii infecționiști. Toate sălile au programe de evidență a clienților și asta se poate realiza foarte ușor”, a scris Gabriel Ionică pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel