Recunoști copilul din această imagine restaurată? Este unul dintre cei mai îndrăgiți români / fotografie completă în articol

Foto: Florin Roștariu / Istorie în culori
Foto: Florin Roștariu / Istorie în culori

Probabil că nu există român care să nu fi auzit de el, însă imaginea de față îi pune în încurcătură până și pe cei mai mari admiratori ai acestuia.

Artistul Florin Roștariu a restaurat o fotografie cel mai probabil de la începutul anilor ’40, care îl înfățișează pe unul dintre cei mai îndrăgiți români în perioada copilăriei. 

Florin Roștariu a mai prezentat de curând restaurări de excepție ale unor fotografii de la sfârșitul secolului al XIX-lea, cu Regina Maria a României și cu Gheorghe Grigore Cantacuzino, unul dintre cei mai bogați români din epocă, supranumit Nababul.

Tehnologia modernă și instrumentele de editare permit restaurarea și colorizarea fotografiilor vechi, iar cu ajutorul inteligenței artificiale acestea sunt, mai nou, animate, cei prezenți în imagini putând să se miște și chiar să vorbească. Numeroși români au început să își scaneze fotografiile vechi alb-negru și să le ofere un strop de culoare pentru a-i readuce la viață pe cei dragi, însă Florin Roștariu excelează la profesionalismul și atenția la detalii pe care o acordă restaurării imaginilor cu personalități importante din istoria României.

Vezi mai jos cine este, de fapt, copilul din imagine.

Foto: Florin Roștariu / Istorie în culori

Tânărul din imagine, unul dintre cei mai îndrăgiți români

În fotografia de mai sus este nimeni altul decât Florin Piersic. Probabil că părul blond și privirea pătrunzătoare l-au dat deja de gol, dar este evident în același timp că anii și-au pus amprenta pe chipul marelui artist. 

Reamintim că Florin Piersic a trecut în ultima lună printr-o perioadă dificilă a vieții sale, însă cu ajutorul medicilor din Cluj-Napoca și București, acesta se află pe drumul de însănătoșire și în curând va fi externat din spital.

Într-un mesaj transmis în urmă cu cinci zile, Florin Piersic a declarat că este „nerăbdător“ să se vadă cu fanii său la Teatrul Național din București.

„Suntem în mai? O să stau așa până în iunie. Mă simt bine. Cât mai aproape în mai, în iunie, cel mai târziu“, a declarat Florin Piersic.

În data de 9 mai, marele actor a fost transferat de la Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balş” la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor, pentru a-i fi scoasă proteza de la genunchi. Potrivit medicilor, aceasta ar fi reprezentat cauza primară a infecției grave care a determinat internarea lui Florin Piersic la Spitalul Militar din Cluj-Napoca și, ulterior, transferul la Institutul Inimii din același oraș. De atunci medicii de la Spitalul Clinic de Ortopedie Foişor din București au venit aproape zilnic cu actualizări despre starea de sănătate a actorului.

Florin Piersic ar urma să fie externa din spital săptămâna viitoare, potrivit ultimelor informații de la medicii care îl țin sub supraveghere atentă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel