Recrutare și burse MBA la MIB School of Management - oportunitate pentru tineri

Absolvenții și studenții în ani terminali interesați de obținerea de burse au oportunitea deosebită de a aplica în cadrul unui program de MBA oferit de MIB School of Management din Trieste, Italia.

Pe data de 11 iunie, MIB School of Management va organiza la București un eveniment gratuit dedicat absolvenților și studenților din anii terminali, interesați de înscrierea într-un program de MBA cu specializarea în marketing și management strategic.

Aceasta acțiune face parte dintr-o serie de evenimente organizate în toată lumea de catre MIB. Evenimentul va avea loc la Mixofideas – Conceptual Lab.

Studenții vor putea participa la o discuție ghidată pe un studiu de caz real de marketing și management strategic cu scopul de a analiza problemele, a înțelege acțiunile și a găsi posibilele soluții. Aceștia vor avea posibilitatea de a discuta cu echipa și cu absolvenții MIB despre procesul de înscriere, despre oportunitățile de finanțare, despre programa și oportunitățile în carieră.

La eveniment va participa Andrea Ampo, directorul de program al Masteratului în Asigurări și Managamentul Riscului (Corporate Master in Insurance and Risk Management). Andrea Ampo predă și coordonează cursurile de Marketing la MIB School of Management și este de asemenea lector la University of Trieste, University of Udine, la Master in Complex Actions at SISSA și la Master in Coffe Economics and Science at Illycaffe. 

Datorită companiilor care sprijină MIB și sunt în căutare de viitori tineri angajați cu performanțe deosebite, MIB acordă burse sub forma scutirii parțiale de la plata taxelor pentru programele de Masterat și MBA. O parte dintre bursele acordate includ, de asemenea, suport pentru cheltuielile de intreținere pe perioada studiilor. Mai multe detalii puteti găsi pe pagina evenimentului: http://mib.edu/en/news-events/mib-on-tour-bucharest.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel