"Codul lui Da Vinci", doborât de "Fifty Shades of Grey"

Fifty ShadesofGreyCoverArt
Fifty ShadesofGreyCoverArt

Scriitoarea britanică E. L. James a vândut cu romanul "Fifty Shades of Grey" peste un million de copii în numai 11 săptămâni. Așa a doborât recordul stabilit de Dan Brown, cu celebra carte "Codul lui Da Vinci".

"Fifty Shades of Grey" este volumul pentru adulţi ce a ajuns cel mai repede la pragul de 1 milion de copii vândute în ediție de masă. Firul epic al romanului se învârte în jurul relației dintre o fată de liceu, Anastasia și Christian Grey, un tânăr magnat, puternic om de afaceri. Este un roman notabil pentru scenele sale erotice explicite.

Primul volum din această trilogie erotică a ajuns la pragul de 1 milion de copii vândute în doar 11 săptămâni, în timp ce romanul lui Dan Brown, "Codul lui Da Vinci" a reușit această performanță  în doar 36 de săptămâni.

"Fifty Shades of Grey" a doborât şi recordul pentru vânzările săptămânale de volume tipărite în format paperback, reuşind să vândă aproape 400.000 copii. Precedentul record aparţinea volumului "The Tales of Beedle the Bard", de J.K. Rowling, care a fost vândut în 367.625 de copii, în 2008.

Cele două continuări ale primului volum din această trilogie erotică, "Fifty Shades Darker" şi "Fifty Shades Freed" s-au vândut săptămâna trecută în peste 210.000 de copii fiecare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel