Record trist în Parlamentul României

Nou record stabilit, marți, de aleșii românilor pentru Camera Deputaților.

Marți, deputații României ar fi trebuit să se pronunțe asupra mai multor legi importante, inclusiv asupra cerererii DNA privind încuviințarea arestării preventive a colegului lor, Florin Popescu, însă ședința a fost suspendată, deoarece nu s-a putut întruni cvorumul, scrie stirileprotv.ro.

Astfel, din cei 402 de deputați, doar 151 au semnat condica de prezență, motiv pentru care ședința care trebuia să aibă loc a durat doar 15 secunde, timp suficient pentru președintele Camerei Deputaților să anunțe că ședința se suspendă din lipsă de cvorum. 

Citește și PNL a depus moțiune de cenzură. A semnat-o și Udrea

Citește și Deputatul PMP, Florin Popescu, a scăpat din nou de arest 

"Sunt prezenți doar 151 de colegi care au semnat. Absenți fiind 251, neavând forum, declar închisă ședința noastră de astăzi", a anunțat în plen Viorel Hrebenciuc, în cea mai scurtă ședință a deputaților. 

"Ședințele durează cât durează, bine că s-a ținut, bine că a fost scurtă. Acuma, cât de scurt și cât de lung e ceva, nu putem noi să ne dăm cu părerea neapărat", a declarat deputatul Cristian Răsmeriță.

Culmea este, potrivit sursei citate, că mulți dintre deputați s-au înghesuit să semneze listele de prezență chiar și după anunțul privind suspendarea lucrărilor, pentru a-și încasa diurna, plătită ca și cum lucrările s-ar fi ținut după programul anunțat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel