Record mondial la Sibiu. Cea mai mare revistă tipărită din lume

FOTO: Ana Maria Mătușoiu
FOTO: Ana Maria Mătușoiu

Un nou record mondial, la Sibiu, oficial decretat de cei de la Guinness World Records, prin crearea celei mai mari reviste din lume! Pentru ca visul să devină realitate, suporteri ai baschetului din întreaga țară și-au unit forțele, acțiunea lor atrăgând interesul campionilor din sportul românesc și din baschetul european!

Ziua de 11 mai va rămâne în istoria baschetului sibian drept cea în care suporterii CSU au avut una din cele mai mari realizări, aceea de a impresiona lumea sportului internațional cu un record pentru care au luptat timp de câteva luni, fără oprire. Revista CSU Fans Magazin, numărul 200, a fost celebrată printr-un număr cu totul special, ediția aniversară fiind printată la dimensiuni nemaiîntâlnite și având 28 de pagini.

„A fost o muncă dificilă, încununată însă de un sentiment de satisfacție combinat cu bucurie, pe care niciunul din noi nu îl va uita cu siguranță. Am fost foarte fericiți când momentul omologării recordului a fost susținut frenetic din tribune și am putut în sfârșit să respirăm ușurați. Este o mare realizare, nu doar pentru noi, ci și pentru întreaga scenă a baschetului românesc. Le mulțumim din suflet tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au susținut cu vorbe frumoase, ajutor financiar, autografe... vom purta această amintire cu noi pentru tot restul vieții, cu mândrie, pentru Sibiu și România", a transmis Claudiu Hila, președintele Asociației Al 6-lea jucător.

Dimensiunile revistei de record mondial

Revista de record mondial are dimensiunile 1.04/1.48 m, așadar o suprafata de 1.54 mp. Proiectul este realizat de Asociaţia „Al 6-lea jucător" şi are ca dublu scop marcarea numărului aniversar al revistei şi strângerea de fonduri pentru realizarea proiectului înscris la Maratonul Internaţional Sibiu – statuia lui Elemer Tordai.

În seara recordului a fost realizat, cu sprijinul Federației Române de Baschet, un studio special, difuzat pe canalul de YouTube FRB Tv. Pentru prima dată în România, judecătoarea Guinness World Records, doamna Lucia Sinigagliesi s-a arătat impresionată de organizarea acestui record, precum și de pasiunea arătată de sibieni pentru baschet și pentru CSU!

„Cea mai mare revistă din lume" a fost adusă pe parchetul sălii cu ajutorul unui balon de mari dimensiuni, spre admirația celor 2000 de spectatori și a altor zeci de mii de fani ai baschetului care au urmărit momentul de acasă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel