Record în România: 105 ani, vârsta celui mai bătrân utilizator de Facebook

Cel mai bătrân utilizator de Facebook din România
Cel mai bătrân utilizator de Facebook din România

La cei 105 ani pe care îi va împlini anul aceste, un arădean este cel mai bătrân utilizator de Facebook din România, pagina sa de socializare numărând aproape 1.400 de prieteni. 

Un bărbat de 105 ani din Arad este cel mai în vârstă utilizator de Facebook din România. Ca să nu rămână în urma vremurilor, a învăţat tainele internetului de la nepoata lui. Şi chiar dacă vederea nu prea îl mai ajută, nu renunţă. Rudele îi citesc zilnic mesajele primite de la prietenii virtuali şi îl ajută să posteze fotografii.

Crăciun Pantea, născut chiar în ziua de Crăciun, în 1909, în Bihor, nu se poate lăuda că a avut o viață ușoară: a luptat în al Doilea Război Mondial, a fost prizonier în URSS timp de şapte ani, acum vederea nu-l prea mai ajută. Cu o mulțime de povești de viață pe care le poate împărtăși și altora, bătrânul și-a dorit să fie conectat și la mediul virtual, deși are nevoie de ajutor pentru asta.   

„M-am gândit acum doi ani în octombrie să îi fac Facebook ca să îl cunoască lumea. Să fie şi el în rând cu lumea. N-ai Facebook, nu exişti", a declarat nepoata bătrănului Lavinia Lunga, citează Digi 24.

Crăciun Pantea are în prezent 1.400 de prieteni, din care unul locuiește în SUA. 

„Eu nu-l cunosc pe el, dar el mă cunoaşte", spune Crăciun Pantea, veteran pe Facebook, care precizează că mediul online îi dă forță și abia pe la 120 de ani se va simți cu adevărat bătrân.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel