Record: Furt de 100.000 de euro, pe bază de proces verbal

schimb_valutar_05663400
schimb_valutar_05663400

Doi bărbați care s-au dat drept polițist și inspector la Garda Financiară au furat, luni dimineață, 100.000 de euro de la o casă de schimb valutar din centrul Capitalei, pe bază de proces verbal. Este cea mai mare sumă sustrasă de la o unitate de schimb valutar din România.

Un furt neobișnuit a a vut loc în această dimineață la o casă de schimb valutar din București. Doi bărbaţi care s-au dat drept un poliţist şi inspector la Garda Financiară au susținut că sunt în exercițiul funcțiunii și că verifică mai multe unități de schimb valutar.

Ei au cerut din casierie toată suma disponibilă în gestiune, motivând că au fost descoperite mai multe nereguli.

Pentru suma ridicată din gestiune, cei doi bărbați au întocmit și un proces verbal unde se specifică faptul că întreaga sumă din gestiunea casei de schimb valutar, în cuantum de 100.000 de euro a fost ridicată din cauza unor inadvertențe.

Înșelăciunea nu a fost descoperită decât în momentul în care patronul casei de schimb s-a dus la poliţie pentru a afla mai multe informații despre controlul inopinant și a constatat că numele persoanelor care au semnat procesul verbal nu există.

Anchetatorii au demarat o anchetă pentru a preleva probe de la locul faptei și se încearcă identificarea celor doi falși inspectori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel