Record de alcoolemie. Medic: "Nu am mai întâlnit aşa ceva"

Foto simbol
Foto simbol

Un bărbat din judeţul Galaţi, adus în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, a murit luni în secţia de terapie intensivă, având o alcoolemie record.

Bărbatul avea o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie şi un traumatism cranio-cerebral. Din primele informaţii se pare că el ar fi consumat alcool în exces pe tot parcursul zilei de duminică şi, probabil, s-ar fi dezechilibrat şi a căzut lovindu-se la cap.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Ambulanţă Galaţi, Mihai Polinschi, iniţial, bărbatul de 40 ani din localitatea Vârlezi, a fost preluat de la domiciliul său în noaptea de duminică spre luni de un echipaj al Ambulanţei şi transportat la Spitalul din Târgu Bujor, în comă alcoolică şi cu o lovitură la cap, lovitură produsă cel mai probabil prin cădere.

Pacientul a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Galaţi. Pe drum el a intrat în stop cardiac, a fost resuscitat şi ventilat mecanic şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Galaţi, stabilindu-se că avea o alcoolemie în sânge de 6,3 la mie. Până acum, în judeţ, din experienţa mea, nu am mai înregistrat un astfel de caz, cu valori atât de ridicate ale alcoolemiei. Au mai fost cu 4, 5, dar cu 6,3 la mie nu", a spus Polinschi.

Medicii legişti urmează să stabilească cauza exactă a decesului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel