Reconstituire Caracal. Mama Luizei Melencu: Fiica mea nu e moartă. Nu suntem proşti

Luiza Melencu. Foto: Facebook
Luiza Melencu. Foto: Facebook

Mama Luizei Melencu a anunţat că este convinsă că fiica sa este în viaţă şi că este victima unei reţele de trafic de persoane. Aceasta a menţionat că va merge la reconstiturea presupusei crime asupra fiicei sale. 

"Cred că copilul meu trăieşte. Sunt atâtea probe, declaraţii schimbate pe care Dincă nu şi le menţine. Iniţial a zis că a aruncat-o în apă, apoi în pădure, acum zice că nu o cunoaşte. Părerea mea, lui i s-au pus două fotografii în faţă. De ce nu i s-au pus mai multe? Sunt mulţi complici aici, asta cred eu. Aici nu e vorba de crimă, ci de trafic de persoane, asta e părerea mea ca mamă şi mi-o susţin. Copilul meu nu e mort. Cât timp nu am o dovadă şi nu am primit niciun răspuns din partea autorităţilor cinci luni de zile, de ce aş crede că e moartă? Am vorbit ultima dată cu anchetatorii când s-a mutat dosarul la DIICOT Central. Acum tot ce ştim este de la reporteri şi de la dl avocat Tonel Pop. Eu ca mamă nu mai am încredere în autorităţi. Dacă nu era Alexandra, cazul ăsta era muşamalizat. Cum trăiam noi dacă nu era cazul ăsta, al Alexandrei?

Vom încerca să mergem şi noi la reconstituire. Dar eu nu cred că a făcut-o. Noi ne-am axat pe el şi e greşit. Dacă nu tăiem capul şarpelui, degeaba tăiem coada. Mă refer aici la reţeaua din care face parte. Nu suntem aşa de proşti cum ne cred anchetatorii", a spus mama Luizei Melencu la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel