Reconstituire Caracal. Alexandru Cumpănaşu: O mascaradă. Nu pot să vă descriu ce simte familia Alexandrei

Cumpănașu
Cumpănașu

Alexandru Cumpănaşu a comentat pe seama imaginilor şi informaţiilor de la Caracal, acolo unde a avut loc, astăzi, reconstituirea la casa lui Gheorghe Dincă, în cadrul căreia acesta a explicat cum a acţionat în cazul Alexandrei Măceşanu. 

"Vă spun foarte sincer, după ce am vorbit şi cu părinţii, că ni s-a părut o mascaradă. O mascaradă şi o să spune asta şi într-un comunicat oficial în acest sens, ca să nu fie dubii cu privire la punctul nostru de vedere. Să îl plimbi pe Dincă pentru a face o reconstituire, după ce spune el şi să ajungi la cea mai apropiată probă a acestei presupuse crime printr-un manechin din poliester peste care nu pui niciunul dintre materialele pe care le-ar fi folosit Dincă şi le arzi acolo... ne-a dat un sentiment de greaţă.

Nu pot să vă descriu ce simte familia, inclusiv eu. (...) Nici măcar materialele de care a spus Dincă nu le foloseşti? E un fel de teatru? Luăm un manechin, îl punem acolo, îi dăm foc ca să vedem ce a făcut Dincă la modul general. Este înjositor pentru noi ceea ce s-a întâmplat", a declarat, într-o intervenţie telefonică la România TV, Alexandru Cumpănaşu. 

"Şi-au mai bătut înca o dată joc de familia noastră!"

Ulterior, Alexandru Cumpănaşu a comentat reconstituirea şi într-un mesaj pe Facebook, pe care vi-l redăm în cele ce urmează: "Astazi procurorii DIICOT au continuat mascarada! Au continuat sa il plimbe pe Dinca dupa pofta inimii. Ceea ce m-a revoltat si ma revolta insa ingrozitor atat pe mine cat si pe parintii Alexandrei este bataia de joc de "experiment/expertiza" din curtea lui Dinca privind presupusa ardere a corpului Alexandrei. Pt acest asa zis experiment acestia au folosit un manechin din poliester si niciunul din elementele descrise de Dinca pt ardere. NOI am cerut in scris altceva: efectuarea unui experiment in aceleasi conditii descrise de Dinca.

Daca tot merg pe omor. Astazi procurorii si-au mai batut inca o data joc de familia noastra! Nu am cuvinte sa descriu penibilul acestei situatii. Reiteram solicitarea catre procurori de a face o expertiza asa cum trebuie!!! De a putea dovedi ca in acel recipient putea fi cu adevarat ars un corp uman, ca putea sa se atinga temperatura necesara, etc. Imi este jena de aceasta justitie".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel