Recompensă URIAȘĂ pentru asasinarea lui Trump. Chirieac: România, prinsă în războiul SUA-Iran

Donald Trump
Donald Trump

Iranul face chetă uriașă pentru asasinarea lui Donald Trump. Analistul Bogdan Chirieac a vorbit despre implicarea României în conflictul dintre SUA și Iran. 

Autoritățile din Iran fac chetă și cer câte un dolar de la fiecare cetățean, astfel încât să se plătătească recompensa pentru capul președintelui Donald Trump, după uciderea lui Qasem Soleimani.

Toate acestea vin în contextul în care generalul Qasem Soleimani, ucis într-un atac aerian de către Statele Unite ale Americii, la comanda președintelui american, va fi înmormântat mâine. 

În aceste condiții, România joacă un rol extrem de important, iar politologul Alina Mungiu Pippidi spune că țara noastră va fi prinsă în război și că este singura țară din Europa care s-a grăbit să-l sprijine pe președintele Donald Trump.

Ce spune Bogdan Chirieac despre implicarea României în conflict

"România este prinsă în războiul cu Iranul, așa cum este el acum, cu amenințare simetrică și tot ce înseamnă ea. Prin recompensa de 80 de milioane de dolari pe capul lui Donald Trump, în acest moment, Iranul devine oficial stat terorist. Asta înseamnă că nici Uniunea Europeană nu mai poate să joace cum a jucat până ieri, când, la solicitarea Statele Unite de reimpunere a sancțiunilor asupra Iranului, Europa nu era de acord, existând o mulțime de poziții contrare", a declarat Bogdan Chirieac, în direct la România TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel