Recompensă de 100.000 de euro pentru kuwaitianul dispărut la Cheia

Familia bărbatului din Kuwait, Mohamed Albaghli, dispărut anul trecut în staţiunea Cheia, a mărit recompensa pentru găsirea acestuia, de la 10.000 de euro la 100.000 de euro.

'Am hotărât să mărim recompensa oferită pentru a-l găsi pe tatăl meu de la suma de 10.000 de euro la 100.000 de euro, începând de astăzi, timp de 30 de zile. Mărirea recompensei nu înseamnă că minimalizăm efortul de găsire depus de partea română', a declarat, vineri, Reyad Albaghli, fiul celui dispărut, într-o conferință de presă, potrivit Agerpres.  

Familia ia în calcul toate variantele posibile pentru dispariţia acestuia. De asemenea, familia crede că ar fi vorba de o răpire chiar dacă nu s-a efectuat vreo cerere de răscumpărare, dar precizează că bărbatul era în vârstă şi nu s-ar fi putut deplasa foarte mult prin forţe proprii. Ei exclud posibilitatea ca bărbatul dispărut să fi părăsit România, deoarece toate bunurile personale, precum şi paşaportul şi banii au fost găsite la hotelul din staţiunea Cheia, unde era cazat.

'Nu există nimic sigur. Prima ipoteză este că ar fi răpit. La alte ipoteze nici nu dorim să ne gândim. N-a fost niciun telefon serios pentru a cere răscumpărare. Nu avea vreo problemă psihică, avea probleme de sănătate normale pentru vârsta pe care o avea', au afirmat membrii familiei.

Ei au precizat că Mohamed Albaghli este fondatorul Fundaţiei de ajutorare a persoanelor în vârstă 'Fiul cel Merituos', prin care se dau recompense materiale şi financiare fiilor merituoşi ai părinţilor lor în vârstă, oferite tuturor rezidenţilor din Kuweit, indiferent de etnie sau naţionalitate, şi că nu avea duşmani, fiind foarte iubit de oameni.

Pe 5 august 2015, un bărbat din Kuwait care era cazat la o pensiune din staţiunea montană Cheia împreună cu o femeie care îl îngrijea a fost dat dispărut, după ce nu s-a mai întors de la plimbare, autorităţile desfăşurând activităţi de căutare a acestuia. Cetăţeanul din Kuwait se numeşte Mohamed Ta Albaghli, are aproximativ 1,75 m înălţime, păr tuns scurt, ten măsliniu, mustaţă şi poartă ochelari de vedere. La data dispariţiei, era îmbrăcat într-un veşmânt tradiţional arab, de culoare albă, avea capul descoperit şi folosea un baston din lemn de culoare neagră, cu inscripţii argintii cu caractere arabe. Persoanele care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să apeleze la numerele de telefon 0742.467.940 sau 0730.375.964. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel