Recomandări din partea Jandarmeriei

[] []

17 mai 2019 / 10:01
Salveaza PDF Comentarii

Jandarmeria Bucureşti va asigura ordinea publică la evenimentele care vor avea loc în Piaţa Victoriei, din Capitală, în zilele de 18 şi 19 mai.

Astfel, sâmbătă, 18 mai, va avea loc un miting electoral, între orele 11.00 - 14.00, iar duminică, 19 mai, o adunare publică, între orele 17.00 - 22.00.

Măsurile de ordine, la locul de desfăşurare a celor două adunări publice, vor fi asigurate în scopul desfăşurării în condiţii de legalitate, prevenirii tulburării ordinii publice şi protecţiei participanţilor.

Pentru buna desfăşurare şi pentru siguranţa celor prezenţi la aceste evenimente, Jandarmeria Bucureşti recomandă participanţilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile luate, să adopte un comportament civilizat, să evite conflictele de orice natură şi să anunţe forţele de ordine, dacă observă persoane care au un comportament antisocial.

Jandarmeria Bucureşti reaminteşte că, în conformitate cu prevederile Legii 60 din 1991 privind organizarea şi desfăşurarea adunărilor publice, participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora, este interzisă şi constituie infracţiune.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.83